top of page

Kurstilbud og priser

For påmelding og aktuelle kurs velg påmelding i menyen.

638A8406.JPG

Valpekurs

7 uker (8t) - 2850kr

Valpekurset passer for alle hunder fra 3-8 mnd. Gjennom 7 kurskvelder vil du lære om treningsteknikk, belønning og motivering. Vi vil trene på kontakt, grunnleggende gå pent trening, sitt, ligg, bli, innkalling og å trene med forstyrrelser. Kurset inkluderer én teorikveld innendørs, en aktiviseringskveld og en miljøtrening. Teorikvelden varer i omtrent to timer og er uten hund. Valpekurset skal gi deg den beste mulige starten for å få et den hunden du ønsker!

17982259216859367.jpg

Grunnferdigheter

8 uker - 2850

På dette kurset lærer du hvordan du kan trene inn de fleste av grunnferdighetene. Du lærer å bruke ulike innlæringsteknikker, som fanging av atferd, shaping/forming av atferd, targeting og tilrettelegging av miljø. Du blir kjent med begreper som frivillig atferd, flyt, belønningsplassering, stimuluskontroll og generalisering. Målet med dette kurset er at du skal ha tilegnet deg grunnleggende trenerferdigheter, og du og hunden skal være godt i gang med innlæringen av de fleste grunnferdighetene, og på vei mot flytnivå for noen av grunnferdighetene.

IMG_1615.JPG

Kontakt- og passering

7 uker - 2550

Over syv kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg utelukkende på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Kurset passer for alle hunder i alle aldre, og du vil ha best utbytte av kurset dersom du trener mye mellom kveldene og fortsetter treningen i etterkant av kurset.

IMG_3137_edited.jpg

Nosework trinn 1

6 uker/helg - 2300kr

Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset! Nosework går ut på å lære hunden å finne forskjellige lukter i fire forskjellige søksmomenter, og er en fantastisk måte å aktivisere hunden sin på da det kan gjøres så godt som hvor som helst med minimalt av utstyr.

På nybegynnerkurset vil hundene først søke etter godbiter, før vi i løpet av kurset begynner å introdusere luktene som brukes senere. Gjennom opplæring på denne måten gir vi hundene våre positive opplevelser og mestring i søket fra første stund. Se www.nosework.no for mer informasjon om sporten. 

IMG_1088.JPG

Nosework trinn 2/3

6 uker - 2300kr

Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa! Det er også muligheter for å delta i konkurranser dersom man ønsker det.Trinn 2 og 3 bygger videre på trinn 1 og det er derfor krav om at man har gått dette først. På trinn 2 videreutvikler vi søket, og fokuserer mot å jobbe med duft alene. Trinn 3  er fokuseret på å utvikle ferdighetene til en Noseworkhund. Vi kommer også til å se mer på handling og jobbe med å lese hund. 

DSC_7779.jpeg

Nosework temakurs

6 uker/helg - 2300kr

Det vil være forskjellig tema etter etterspørsel og tilgjengelighet.

 • Konkurranseklar klasse 1

 • Konkurranseklar klasse 2

 • Gøy med nosework

 • Moro for motivasjon

 • Moro for fokus

 • Problemløsning

 • Fokus på føring

 • Å følge duftstrømmer

 • Emballasje

 • Innendørs

 • Utendørs

 • Kjøretøy

17915540510563570.jpg

Privattimer og atferdskonsultasjon

1time 1200kr + reisekostnader
(4kr pr km, 125kr pr påbeg. halvtime kjøring, bompenger, parkering)

Jeg tilbyr privattimer dersom du ønsker at jeg skal komme hjem til dere, eller bare ønsker en-til-en time på kursplass. Ved privattime er det du som velger hva som skal være i fokus og hva du ønsker å jobbe med. Ved problematferd vil det være nødvendig men en førstegangs atferdskonsultasjon hvor vi går gjennom aktuell atferd og du får en treningsplan for videre trening. ​

Jeg bruker læringsteori for å modifisere atferd og å utvide din forståelse av hundetrening og atferd. Jeg har erfaring med de fleste atferdsproblemer, uavhengig av rase.

IMG_4632.HEIC

Spesialsøk, markeringskurs

6 uker - 2300kr

Seks kurskvelder for å introdusere sporten Spesialsøk, inspirert fra SBK Specialsök. Vi trener på rød KONG som søksemne og treningen starter med markeringstrening i hovedfokus. Under kurset får dere også en smaksprøve på banesøk, romsøk og funksjonslydighet. Spesialsøk krever en hund som viser høy interesse for gjenstand(leke) eller mat. Sporten foregår ved finsøk over store områder, søket kan være på kjøretøy, gjenstander, rom, uteområder, i bakken.

DSC_2426.jpg

Innkalling og båndtrening

7 uker - 2550kr

På kurset jobber vi med både innkalling og båndtrening. Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Innkallingskurs hjelper deg å oppnå en innkalling du kan stole på. Å kunne gå pent i bånd er også viktig dersom vi skal ha frihet til å ta med oss hunden overalt. Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden.

IMG_4735.JPG

Spesialsøk, trinn 1-2

6 uker - 2300kr

Spesialsøk er en form for søkstrening hvor hunden søker etter emnet rød KONG. Søket foregår innendørs, utendørs, på og i kjøretøy, på gjenstander og på person. Kurset «markeringskurs» må gjennomføres for å starte trinn 1 i spesialsøk (nybegynnerkurs), da vi gjennom dette kurset vil lære inn en passiv markering til bruk i søket - med mindre hunden fra andre kurs allerede har lært dette. For nybegynnere er derfor kurset «Spesialsøk – markeringskurs» riktig sted å starte.

Gjennom kursene fokuserer på søksutvikling, verktøy og egenskaper i søket. På trinn 1 er det stort fokus på forbedring i markering og system i søket.

IMG_3137.JPG

Gøy med søk

6 uker - 2300kr

På dette kurset skal vi jobbe med morsomme søk og varierte oppgaver der hunden søker etter primærbelønning. Fokus for kurset er at hunden lykkes og erfarer at søk er både morsomt, motiverende og spennende.

Du trenger ikke ha mål om å trene på bestemte dufter, eller å konkurrere, for å være med på kurset. Hundene skal søke etter belønningen, enten godbiter eller leke. Kurset er også fint for valper og for hunder som har glede av litt mer erfaring med søk før de introduseres for noseworkduftene.

IMG_4198.JPG

Helgekurs hos deg

lør/søn 10-15 4-8 deltagere

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Alle øvrige kurs er mulige. 

Pris på forespørsel.

Ekstra informasjon

Kurs i Groruddalen holdes utendørs på Lutvann skole, Dr. Dedichens vei 75, 0675 Oslo.

Kurs i Lørenskog holdes utendørs på Rasta Skole, Bjørndalsveien 1, 1476 Rasta.

All påmelding går gjennom Lahaugmoen Hundesenter

Det er parkering og kollektivttilbud på alle lokasjoner.

bottom of page