Valpekurs

Valpekurs over 6 uker, pris 2100kr

Valpekurset passer for alle hunder fra 3-8 mnd. Gjennom 6 kurskvelder vil du lære om treningsteknikk, belønning og motivering. Vi vil trene på kontakt, grunnleggende gå pent trening, sitt, ligg, bli, innkalling og å trene med forstyrrelser. Kurset inkluderer én teorikveld innendørs, en aktiviseringskveld og en miljøtrening. Teorikvelden varer i omtrent to timer og er uten hund. Valpekurset skal gi deg den beste mulige starten for å få et den hunden du ønsker!

638A8365.jpg
515074A9-BDD8-49BD-AB82-CE96A99030EB_edi

Nosework Nybegynner

Nybegynnerkurs i Nosework, 6 uker, 2100kr

Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset! Nosework går ut på å lære hunden å finne forskjellige lukter i fire forskjellige søksmomenter, og er en fantastisk måte å aktivisere hunden sin på da det kan gjøres så godt som hvor som helst med minimalt av utstyr. Det er også muligheter for å delta i konkurranser dersom man ønsker det. Se www.nosework.no for mer informasjon om sporten.

Gjennom kurset vil vi gå gjennom de fire søksmomentene:

- innendørssøk

- utendørssøk

- søk på kjøretøy

- søk på emballasje

På nybegynnerkurset vil hundene først søke etter godbiter (eller leke), før vi i løpet av kurset begynner å introdusere luktene som brukes senere. Gjennom opplæring på denne måten gir vi hundene våre positive opplevelser og mestring i søket fra første stund.

Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa!

IMG_1088.JPG

Nosework Viderekommen 2&3

Viderekommen bygger videre på nybegynnerkurset (trinn 1) og det er derfor krav om at man har gått nybegynnerkurset først. På trinn 2 videreutvikler vi søket, og fokuserer mot luktgjennkjenningstest. Trinn 3 er rettet mot konkurranse, vi fokuserer på å utvikle søket, handling og nye utfordringer! Vi kommer til å se mer på handling og markering i de fire søksmomentene. Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa!

Videregåendekurs i Nosework, 6 uker, 2100kr

IMG_1625.JPG

Kontakt- og passeringskurs

5 kurskvelder, 1600kr

Over fem kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Kurset passer for alle hunder i alle aldre, og du vil ha best utbytte av kurset dersom du trener mye mellom kveldene og fortsetter treningen i etterkant av kurset.

Aktiviserings-kurs

4 kurskvelder, 1200kr

Gjennom fire kurskvelder over to uker, kommer vi til å gå gjennom forskjellige morsomme ting du kan gjøre med hunden din og måter å aktivisere hunden din i hverdagen. Hunder behøver ikke bare fysisk trening, men også mental. Mental aktivisering av hunden er minst like viktig som fysisk, og ingenting føles like bra som en mentalt sliten hund! Vi kommer til å gå gjennom forskjellige typer søk, triks og hvordan vi kan bruke miljøet til å trene hunden. Alle hunder i alle aldre er velkomne!

IMG_2169.JPG
DSC_7779.jpeg

Fellestrening Nosework

2 timer, 120kr per hund

Betaling VIPPS 41763099, merk med hundens navn og dato.

 

Søkene vil foregå innendørs, utendørs, og på emballasje. Evt kjøretøy hvis noen stiller til disposisjon.

 

Jeg stiller med alle NW duftene, du behøver kun hund, line og godbiter.

3D8C415C-7621-4BD9-B9ED-ECB4AD6DD9BF_edi

Privattimer og atferskonsultasjon

Jeg tilbyr privattimer dersom du ønsker at jeg skal komme hjem til dere, eller bare ønsker en-til-en time. Ved privattime er det du som velger hva som skal være i fokus og hva du ønsker å jobbe med. Ved problematferd vil det være nødvendig men en førstegangs atferdskonsultasjon hvor vi går gjennom aktuell atferd og du får en treningsplan for videre trening. 

Jeg bruker læringsteori for å modifisere atferd og å utvide din forståelse av hundetrening og atferd. Jeg har erfaring med mange forskjellige atferdsproblemer, uavhengig av rase.

1 time, 650kr + reisekostnader

119A8E46-1247-4514-9932-4CB38F4EA568.JPG

Helgekurs

Lør-søn, tid etter ønske. Pris på forespørsel

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework, valp, passering eller aktivisering. 6-10 deltagere avhengig av kurstype.

IMG_8058 2.jpg

Ekstra informasjon

Kurs i Nittedal holdes innendørs i Birkelundveien 64, 1481 Hagan.

Kurs i Groruddalen holdes utendørs på Lutvann skole, Dr. Dedichens vei 75, 0675 Oslo.

Kurs i Lørenskog holdes utendørs på Rasta Skole, Bjørndalsveien 1, 1476 Rasta.

Det er parkering og kollektivttilbud på alle lokasjoner.

Noseworkkurs finner du også på Lahaugmoen Hundesenter