top of page

Valpekurs

Valpekurs over 7 uker, pris 2550kr

Valpekurset passer for alle hunder fra 3-8 mnd. Gjennom 7 kurskvelder vil du lære om treningsteknikk, belønning og motivering. Vi vil trene på kontakt, grunnleggende gå pent trening, sitt, ligg, bli, innkalling og å trene med forstyrrelser. Kurset inkluderer én teorikveld innendørs, en aktiviseringskveld og en miljøtrening. Teorikvelden varer i omtrent to timer og er uten hund. Valpekurset skal gi deg den beste mulige starten for å få et den hunden du ønsker!

638A8365.jpg
Happy-lano-bl-raincoat.jpg

Hverdags- lydighet

7 uker, pris 2550kr

Kurset i hverdagslydighet bygger videre på valpekurset men passer også for andre hunder i alle aldre. Her kommer vi til å gå videre med ting vi har trent på under valpekurs, og øke vanskelighetsgraden og forstyrrelsene. Kurset går over 6 uker.

- kontakt
- båndtrening og passering
- innkalling
- sitt/ligg og bli
- leking og belønningsutvikling
- ro
- triks
- m.m.

Vi trener kun belønningsbasert.

Nosework Nybegynner

Nybegynnerkurs i Nosework, 6 uker, 2300kr

Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset! Nosework går ut på å lære hunden å finne forskjellige lukter i fire forskjellige søksmomenter, og er en fantastisk måte å aktivisere hunden sin på da det kan gjøres så godt som hvor som helst med minimalt av utstyr. Det er også muligheter for å delta i konkurranser dersom man ønsker det. Se www.nosework.no for mer informasjon om sporten.

Gjennom kurset vil vi gå gjennom de fire søksmomentene:

- innendørssøk

- utendørssøk

- søk på kjøretøy

- søk på emballasje

På nybegynnerkurset vil hundene først søke etter godbiter (eller leke), før vi i løpet av kurset begynner å introdusere luktene som brukes senere. Gjennom opplæring på denne måten gir vi hundene våre positive opplevelser og mestring i søket fra første stund.

Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa!

IMG_5427.JPG
IMG_1088.JPG

Nosework Viderekommen 2&3

Viderekommen bygger videre på nybegynnerkurset (trinn 1) og det er derfor krav om at man har gått nybegynnerkurset først. På trinn 2 videreutvikler vi søket, og fokuserer mot luktgjennkjenningstest. Trinn 3 er rettet mot konkurranse, vi fokuserer på å utvikle søket, handling og nye utfordringer! Vi kommer til å se mer på handling og markering i de fire søksmomentene. Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa!

Videregåendekurs i Nosework, 6 uker, 2300kr

IMG_1615.JPG

Kontakt- og passeringskurs

7 kurskvelder, 2550kr

Over syv kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Kurset passer for alle hunder i alle aldre, og du vil ha best utbytte av kurset dersom du trener mye mellom kveldene og fortsetter treningen i etterkant av kurset.

Spesialsøk

6 kurskvelder, 2300kr

Seks kurskvelder for å introdusere sporten Spesialsøk, inspirert fra SBK Specialsök. Vi trener på rød KONG og treningen starter med markeringstrening i fokus, før vi går over til banesøk og deretter romsøk. Spesialsøk krever en hund som viser høy interesse for gjenstand(leke) eller mat. Sporten foregår ved finsøk over store områder. Søket kan være på kjøretøy, gjenstander, rom, uteområder, i bakken. I 2023 vil det komme videregående kurs med fokus på søksmønster, videreføring av markering og utholdenhet.

IMG_2169.JPG
DSC_7779.jpeg

Nosework temakurs

6 kurskvelder, 2300kr

Det vil være forskjellig fokus etter behov.

- Gøy med nosework

- Gøy med søk

- Moro for motivasjon

- Moro for fokus

- Problemløsning

- Fokus på føring

- Å følge duftstrømmer

- Emballasje, innendørs, utendørs, kjøretøy

3D8C415C-7621-4BD9-B9ED-ECB4AD6DD9BF_edi

Privattimer og atferskonsultasjon

Jeg tilbyr privattimer dersom du ønsker at jeg skal komme hjem til dere, eller bare ønsker en-til-en time. Ved privattime er det du som velger hva som skal være i fokus og hva du ønsker å jobbe med. Ved problematferd vil det være nødvendig men en førstegangs atferdskonsultasjon hvor vi går gjennom aktuell atferd og du får en treningsplan for videre trening. 

Jeg bruker læringsteori for å modifisere atferd og å utvide din forståelse av hundetrening og atferd. Jeg har erfaring med mange forskjellige atferdsproblemer, uavhengig av rase.

1 time, 900kr + reisekostnader

(4kr pr km, 125kr pr påbeg. halvtime kjøring, bompenger, parkering)

119A8E46-1247-4514-9932-4CB38F4EA568.JPG

Helgekurs

Lør-søn, 10-14/15:00. Pris på forespørsel

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework (både nybegynner og viderekommende), spesialsøk, valp, passering, eller aktivisering. 6-8 deltagere avhengig av kurstype.

IMG_8058 2.jpg

Ekstra informasjon

Kurs i Nittedal holdes innendørs i Birkelundveien 64, 1481 Hagan.

Kurs i Groruddalen holdes utendørs på Lutvann skole, Dr. Dedichens vei 75, 0675 Oslo.

Kurs i Lørenskog holdes utendørs på Rasta Skole, Bjørndalsveien 1, 1476 Rasta.

Det er parkering og kollektivttilbud på alle lokasjoner.

bottom of page